Лямбда зонд OS-B499 MOBILETRONТип
Производитель
Длина провода
570 мм
Количество проводов
4
Сопротивление
4 ома

Аналоги на Лямбда зонд OS-B499 MOBILETRON

BMW 3` (E36), 5` (E34), 7` (E38), 8, Z3 L=570mm